AnttiRaunio

Kaikki blogit puheenaiheesta Liikemiehet

Kun vihreät tuulivoimakauppiaat tekivät rynnäkön Suomeen

Kun kuntien rooli työllistäjänä, verotulojen, vuokratulojen kasvattamisessa ja tavoitteet hiilivapaasta sähköntuotannosta näytti yhdistävän kuntapäättäjän ja tuulivoiman ihanteellisella tavalla. Kuntapäättäjät lähinnä länsirannikolta olivat jo saaneet tietopaketin mahdollisesta kuntaan tulevista tuulivoimaloista kestityksen kera. Jotkut olivat jopa päässeet matkalle Saksaan paikanpäälle tutustumaan sähköntuotantoon tuulivoimaloilla. Kaikki näytti vielä olevan lähes uskomattoman hyvällä mallilla.

Kummallinen oikeus

Suomessa jaetaan oikeutta minkä mukaan? Ihmistä syytetään sosiaaliviranomaisten ja kaupungin lakimiehien jne.avulla lapsen pahoinpitelystä,tuulesta temmattua,valhetta.Syyttömäksi toteamisen jälkeen ei anteeksipyyntöä,ei korvausta henkisestä kärsimyksestä,traumojen tuottamisesta,työpaikan menettämisestä jne.

Insestisyytös isälle,ei anteeksipyyntöä,ei korvausta.Kuten ei myöskään LAPSELLE joka joutuu prässiin ja kuulusteluihin ja VIDEOITAVAKSI.

Missä tämän valtion suhteellisuuden taju oikein on??

Onko oligarki liikemies, vai pelkkä myytti!?

Minulle on epäselvää se, että keitä ovat oligarkit, joita vastaan tunnutaan käyvän sotaa niin idässä kuin lännessäkin?

Miten oligarki eroaa liikemiehestä?

Suomessa aikanaan pidettiin palopuheita 20 perheestä, jotka veivät kaikki kansan rikkaudet omaan taskuun ja veivät eduskunnaltakin vallan.

Kristiina Halkola lauloi näistä raharikkaista 1970-luvulla:

Ovatko Venäjän ja Ukrainan pahat oligarkit juuri näitä samoja pääomanomistajia?

Mihin katosi Suomesta 20 rikasta perhettä, kun niistä ei puhu enään kukaan?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä